Authentiek Spanje Spaans

De Bed en Breakfast is landelijk gelegen op een terrein van 70 hectare natuur en olijfbomen. Het is gebouwd als een authentieke Spaanse boerderij met een manege voor de paardenfokkerij. Er zijn nog steeds paarden op het terrein als ook geiten en schapen. En soms lopen er pauwen of wilde varkentjes in de tuin.

31. B_B familiekamer Engelenbos (5 personen)

Het groene wonder Finca

De gigantische tuinen van de Bed en Breakfast zijn een waar visitekaartje. Maravilla Verde betekent dan ook niet voor niets ¨het groene wonder¨. Met zoveel grasterrassen, tropische bomen, kleurige bloemen en romantische plekjes, is er voor iedereen genoeg ruimte om heerlijk tot rust te komen. Vele soorten vlinders, vogels en libelles vinden het hier ook goed vertoeven. Lekker ontspannen tijdens een massage kan ook in de tuin.

Bij het zwembad, gelegen in het hoogste deel van van de tuin, is het altijd genieten met een aangenaam briesje en ijskoude drankjes bij de hand. Zelfs in de zomer is het hier heel goed uit te houden in de schaduw van de eeuwenoude eiken. Gewoon het beste plekje van Andalusië!

In het ruime zwembad kun je prima een paar baantjes trekken. Rondom zijn diverse zitjes en ligstoelen en kun je heerlijk siësta slapen in de hangmat.

Voor kinderen is er ook genoeg te doen. Er zijn diverse speelatributen aanwezig en potje badminton of in de trampoline springen is ook mogelijk. Er zijn in totaal 8 gastenkamers, waaronder 3 familiekamers (voor 4 of 5 personen).

Alle kamers ademen die prachtige Spaanse sfeer en hebben ieder een eigen thema. Sommige met een levensgrote artistieke muurschildering uit de Spaanse folklore.

Wat is er op de Bed en Breakfast Faciliteiten

Thuisgevoel

Door een persoonlijk onthaal en aandacht voor elkaar proberen we iedereen een thuisgevoel te geven. ¨Niets moet en alles kan¨ is wat je hier hoog in het vaandel staat.

Zwembad

Van 1 april tot begin november kun je verkoeling zoeken in het zwembad. Het water wordt verwarmd door de zon.

Wifi

In de gezamelijke ruimtes, op het terras, bij het zwembad en in de kamers heb je beschikking over onbeperkte wifi via een satelietverbinding.

Airco/verwarming

Alle kamers kunnen gekoeld/verwarmd worden middels de airco. In de winter maken we het ook gezellig met de openhaard.

Heerlijke bedden

Slapen als doornroosje met goede bedden van 2 meter lang en 160 breed. Daarbij wordt het aardedonker en is het muisstil.

Fietsen

We hebben een aantal mountainbikes beschikbaar en een paar kinderfietsjes. Als je de Via Verde wilt fietsen, kunnen we je tegen een kleine vergoeding halen en/of brengen.

Massage

Onze masseur (chiropractor, sportmasseur) geeft een heerlijke ontspanningsmassage, dat kan bijvoorbeeld uitstekend in de tuin.

Gezamelijk diner

Iedere avond kun je gezellig met ons mee eten aan de lange tafels. Lekkere Spaanse gerechten met zoveel mogelijk streekproducten.

Drankjes

In de buitenbar kun je een verfrissende drankjes vinden. En ook zijn er diverse snackjes verkrijgbaar.

Wie zijn wij Kennismaken

In 2011 hebben Jacco en Riët de sprong in het diepe genomen en zijn ze naar het bijzondere Andalusië in Zuid Spanje vertrokken. Verleid door de verhalen over de vriendelijke Spaanse bevolking, de mooie witte dorpen en natuurlijk het heerlijke klimaat, stapten zij in hun oude Volkswagenbusje op weg naar een heel nieuw leven. Bij dit nieuwe leven horen naast een gezellige Bed en Breakfast inmiddels ook drie kinderen. We ontmoeten je graag in ons groene wonder, een bijzonder mooi plekje…

Eten en drinken Table´d hôte

Iedere ochtend staat er een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet voor je klaar en iedere avond wordt een heerlijke maaltijd bereid. Er zijn altijd voldoende drankjes en snackjes beschikbaar. Wil je meer weten?

Bekijk de kamers Kamers