Ontbijten, uitgebreid en gevarieerd

Het ontbijt bestaat uit een uitgebreid buffet met verschillende soorten brood(jes), gevarieerd zoet en hartig beleg, koffie, thee, melk, verse jus d’orange, diverse yoghurtjes, muesli, vers fruit en Spaanse zoetigheid. Voor de kleintjes (en de grootjes) maken we pannenkoekjes of een andere lekkere verrassing. Als je het van tevoren aangeeft, kunnen we ook zorgen voor glutenvrij brood bij het ontbijt.

Buitenbar

Onze buitenbar is gevuld met lekkere gekoelde drankjes, verkrijgbaar voor zeer vriendelijke prijsjes en daar kun je de hele dag gebruik van maken.  Er is ook een bar bij het zwembad, wel zo makkelijk!

Natuurlijk kun je bij ons de Tinto de Verano (zomerwijn met ijs) proberen. Velen denken dat Sangría hét Spaanse drankje is, maar dat is niet zo. Tinto de Verano is wat iedereen drinkt en wat overal verkrijgbaar is. Proost, of zoals men hier zegt ¨Salud¨!

Mocht je een keer een hele dag bij het zwembad willen blijven, dan hebben we bij het zwembad ook diverse snackjes beschikbaar. Je kunt onder andere een tosti of noodlessoup maken en zelfs een pizza bakken.

ontbijt Bed and Breakfast
B&B Tinto de Verano

Iedere avond Table d´hôte

Iedere avond kun je bij ons mee eten op basis van Table d´hôte. Het avondeten is Spaans georiënteerd met zoveel mogelijk locale en verse ingrediënten uit de streek. Ongeveer één keer per week steken we de bbq aan en één keer per week is het onbeperkt paella eten. Iedere avond sluiten we het diner af met een heerlijke sherry uit de streek, al napratend over een geweldige dag in sprookjesachtig Andalusië.

Bijna het hele jaar zitten we natuurlijk lekker buiten te eten, in de luwte van de bomen of in de zon op het terras. Samen eten aan de lange tafels is altijd beregezellig en alle gasten komen daarvoor graag op tijd terug naar B&B. Schuif ook gezellig aan!

Voor de kleine kinderen koken we desgewenst wat vroeger zodat de ouders rustig kunnen tafelen terwijl de kinderen slapen.

Ook gaan we regelmatig met zijn allen in het dorp tapas eten. Spaanse Pepa ontvangt ons met open armen en zet alle zelfgemaakte Spaanse tapas die ze in huis heeft voor ons op tafel.

Vegetarisch

Heb je een allergie of eet je liever vegetarisch? Laat het ons van tevoren even weten en wij maken het voor je.

BB-Table-d´hôte
BB-table-d´hôte-Zuid-Spanje

Bekijk de kamers Kamers