Heb je vragen?

Neem gerust contact op.

Het beste kun je ons via de mail bereiken. Een WhatsAppje sturen is ook prima! Telefonisch zijn we niet altijd even goed bereikbaar. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Telefoon
+34 644 95 42 10

Email
villareinadelrio@gmail.com

WhatsApp
Stuur een bericht

Adres
Cortijo el Chaparral
11659 Puerto Serrano

Postadres
Apdo. de Correos 37
11659 Puerto Serrano
Cadiz / España

Download routebeschrijving
Bekijk op Google Maps

Contactformulier

Hoe kom je bij ons?

Op deze pagina kun je een routebeschrijving downloaden en je kunt ook via Google Maps de locatie makkelijk vinden.

Vliegveld Sevilla, Malaga en Jerez

De luchthaven van Sevilla (50 min.) is het meest gebruikte vliegveld om bij de B&B te komen, maar ook vanaf vliegveld Jerez de la Frontera (45 min.) en Malaga (2.15 uur) is onze Bed en Breakfast goed aan te rijden. Ryanair heeft goedkope vluchten vanuit Eindhoven, Brussel en Duitsland en Transavia heeft ook goede verbindingen met Sevilla. Bij Brussels Airlines kun je terecht voor vluchten van Brussel Zaventem naar Jerez, vaak tegen heel voordelige tarieven.

Auto huren

Aangezien er in de omgeving erg veel te zien en te beleven valt, is het ten zeerste aan te raden een auto te huren.
In Andalusië is het huren van een auto heel goedkoop en als je de volgende link gebruikt krijg je als gast van Maravilla Verde ook nog eens 10% korting! www.holidaycars.com/10%korting-voor-gasten-van-Maravilla-Verde

Met de bus

Puerto Serrano is vanaf Sevilla ook met het openbaar vervoer te bereiken. Er gaat ongeveer 4 keer per dag een bus en die doet er anderhalf uur over. Je kunt vanaf het busstation El Prado del San Sebastian buslijn 221 nemen naar het busstation van Puerto Serrano. Om dan naar ons te lopen is een behoorlijke wandeling (+/- 4 km). Als we de aankomsttijd weten, willen wij je graag ophalen!

Voor uitstapjes is de bus niet echt aan te raden. Het netwerk is hier in Spanje niet zo uitgebreid, de bussen rijden niet vaak en de bus stopt vaak maar bij 1 halte bij een dorp, waardoor je soms nog kilometers moet lopen.

Taxiservice

We kunnen er ook voor zorgen dat je met een taxi wordt opgepikt bij het vliegveld. Voor maar  € 75,- staat er een taxi voor je klaar bij vliegveld Sevilla en die brengt je linea recta naar onze B&B.