Familie kamer Kindvriendelijk

Kinderen zijn welkom in onze B&B. Twee gekoppelde tweepersoonskamers creëren samen een familiekamer. Lekker ruim met twee aparte slaapkamers en twee badkamers. Met een extra bed, slapen er zelfs 5 personen. Kindvriendelijk en gezellig in Andalusië.

Iedere gastenkamer in de B&B vertelt zijn eigen verhaal door specifieke thema´s en kleuren. De vierpersoons familiekamer bestaat uit twee gekoppelde tweepersoonskamers. ¨De Moor¨ en ¨Het meisje van de Moor¨ zijn twee kamers die door middel van een koppelgangetje als familiekamer geboekt kan worden voor gezinnen¨met kinderen. Deze kamers zijn kindvriendelijk en helemaal ingericht in Arabische stijl, met bogen, patronen en kleurrijke decoratie zoals de Moren vroeger in Andalusië ook deden.

¨De Stier¨ en ¨De Stierenvechter¨ horen ook bij elkaar als vierpersoons familiekamer. Met een grote levensgrote stier op de muur voel je je goed beschermd en gaan de kinderen heerlijk slapen en in de kamer van de stierenvechter kun je het handgemaakte stierenvechterspak (traje de luces) bewonderen.

Ruime romantische kamers met eigen badkamer met douche of bad, tweepersoonsbed en twee enkele bedden, gebouwd in de rustieke landelijke stijl van Andalusië. De kamers zijn gebouwd rondom de gezellige patio en op de begane vloer. Extra (baby) bed is mogelijk.

Ouders en kinderen worden hier blij van!

Tarieven B en B: Geniet langer, betaal minder!

1-2 nachten3-9 nachten
Kamerprijs 4 personen€ 155,- p.n.€ 130,- p.n.

Overige tarieven B en B

Prijs
Extra bed€ 25,- p.n.
Babybed, commode, badje€ 10,- p.n.
Diner€ 16,- p.p.
Diner kind tot 12 jaar€ 9,50 p.p.
Baby/peuterhapje€ 5,- p.p.
Massage€ 30,- p/uur
Taxiservice fietsroute naar Olvera€ 40,- p/rit