Paardrijroutes Andalusië Zuid Spanje
Bed en Breakfast paardrijden Andalusië

Juega con los caballos de la Casa Rural

Hay varios caballos preciosos en las tierras circundantes de nuestra casa rural. Están por allí pastando, así que no los podrás montar. Sin embargo, podrás jugar con ellos, acariciarlos y darles algo de comida. Les encantará un poco de atención.

Increíbles rutas de paseo a caballo en Zahara de la Sierra

Las rutas discurren a través de las montañas de Zahara de la Sierra o junto a lagos de aguas azules. Pasan por cortijos, entre olivares, hasta llegar a un lago rodeado de tierras arenosas en Zahara de la Sierra. Las increíbles vistas no serán una excepción. A veces puedes ver los picos de la Sierra de Grazalema en la distancia. Todas las rutas discurren por caminos sin tráfico o por zonas con muy escasa presencia de coches. ¡Vivirás un día fantástico a caballo en el sur de España!

Santiago, de paardenfluisteraar

Santiago is de eigenaar van de manege en is een echte authentieke Spanjaard. Klein van postuur, guitige ogen, een zon gebrande huid en altijd tref je hem met zijn cowboyhoed. Hij is gek op zijn paarden en zijn paarden op hem. Zo hoeft Santiago maar wat te fluiten en de paarden volgen hem trouw. Daarom is het ook zeer vertrouwd om als onervaren ruiter een route te rijden.

Met kleine kinderen paardrijden is ook geen enkel probleem. Santiago heeft dan voor de zekerheid een extra touw vast aan het paard zodat er niks kan gebeuren, of hij neemt de kinderen mee in zijn zadel op zijn paard.

Santiago vertelt ook graag over de omgeving en houdt van een grapje. Helaas spreekt hij alleen geen Engels.

PaardrijritPrijs
Rit van 1 uur€ 18,- p/u
Rit van 2 uur€ 15,- p/u
Ook dagtochten mogelijk!op aanvraag

We reserveren graag voor jou en je kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen.

Telefoonnummer Santiago: 0034 608 840 376

Santiago met zijn paarden

Twee uur paardrijden

Een paardrijroute van 1 uur is mogelijk maar als je de tijd hebt, is een route van minimaal 2 uur echt aan te raden.  Je ziet dan zoveel meer van het prachtige landelijke leven in Andalusië, Zuid Spanje.

Waar te vinden

Na een autoritje van een dik half uur kom je aan bij het strandje, Playita Arroyomolinos. Dat ligt aan het stuwmeer, iets voorbij Zahara de la Sierra. Je moet de parkeerplaats oprijden, en dan vlak voor het entreepoortje van het recreatieterrein rechtsaf over een klein bruggetje rijden. Het kan zijn dat het hek van de parkeerplaats dicht lijkt, maar als Santiago weet dat je komt is het slot open!

 

Tip: neem je zwemkleding mee voor een verfrissende duik in het zwemmeertje bij Playita Arroyomolinos!