B en B bij Nederlanders en Belgen, Nederlandse B&B

Tussen de Nederlanders en de Belgen is het goed toeven

Onze Nederlandse B&B ligt in landelijk Andalusië en hier voel je je als een vis in het water. Genieten van de prachtige omgeving, de Spaanse cultuur, de Andalusische steden en dorpen en aan het einde van de dag weer ´thuiskomen´ om samen met de andere Belgen en Nederlanders gezellig te eten, ervaringen en tips uit te wisselen en natuurlijk te lachen. In Andalusië spreekt men niet zo heel veel andere talen buitenom de Spaanse. Daarom is het ook handig dat je in het Nederlands geholpen kunt worden bij een doktersbezoek, panne met de auto, een telefoontje of een andere vraag.

Even voorstellen…

Jacco, de vrolijke optimist, is altijd in voor een praatje en laat je graag kennis maken met de plaatselijke sherry´s. Hij verzorgt het diner en geniet het meest als hij het iedereen naar de zin kan maken. Voor hem is geen vraag teveel.

Riët zorgt voor de kinderen en houdt van wandelen en schilderen.

3 Nederlandse blondjes geboren in Spanje

Juliëtte is in Spanje geboren op 15 mei 2011 en is een echte knutselaar. Knippen, plakken, tekenen en verven vindt ze het einde. Ze is een echte waterrat, speelt graag met andere kinderen en verzorgt met liefde alle dieren die ze tegenkomt. Een pittig meisje-meisje.

Luuk is van 4 maart 2013 en hij is helemaal fan van alles wat met een bal te maken heeft. Ook vindt hij het geweldig om te springen op de trampoline en met andere kindjes te spelen. Een sportieve dromer.

Jesse, geboren op 31 januari 2016, is onze grootste boef. Deze deugniet is erg ondernemend en vindt het heerlijk om te zingen, dansen en gek te doen met zijn broer en zus.

B&B van Nederlanders en Belgen met hond

De B&B hond

Late, onze hond, zorgt voor een enthousiast onthaal en is dol op alle gasten die hem wat aandacht geven. Ook speelt hij graag met kinderen.

Feestje in Andalusië

In het dorp hebben we inmiddels Spaanse vrienden en surrogaatfamilie waarmee we regelmatig een feestje vieren. De gasten van onze B&B gaan altijd graag met ons mee om deze vriendelijke familie te ontmoeten en de Spaanse cultuur te ervaren. En zij komen op hun beurt weer graag bij ons over de vloer om kennis te maken met de Belgen en de Nederlanders en de andere gasten.

 

 

Ons motto is: Kom, geniet en ga als vriend!

Bekijk de kamers Kamers