Groot vakantiehuis Vakantiehuis

De gehele B&B is ook te huur als groot vakantiehuis. Waan je een landheer van dit landgoed en geniet van het buitenleven samen met vrienden en/of familie in de omgeving van Sevilla. Maaltijdservice, ontbijt, lunch en diner is extra bij te boeken.

De gehele B&B is ook te huur als groot vakantiehuis. Met een heerlijk zwembad en een paradijselijke tuin is dit een ideale plek om met je vrienden en familie te te genieten van het lommerrijke buitenleven, zowel in de zomer als in de winter. Óf nodig alle vrienden en familie uit om een bijzonder moment samen te vieren, want kleinschalige feesten zijn ook mogelijk!

In de zomer is heerlijk vertoeven bij het zwembad, in de schaduw van de eeuwenoude eiken. Ook ’s avonds een ideale, verkoelende plek om lekker te bbq-en en te borrelen. De kamers hebben allemaal airco en blijven zo lekker koel. In de winter zoek je juist de zon op. Op de patio, in de tuin, op het terras. Lekker uit de wind. Tussen 1100 en 1600 is het heerlijk buiten. Daarna kruip je lekker bij de open haard. Alle kamers hebben ook verwarming.

Groepsaccommodatie

Een perfecte groepsaccommodatie in het hart van Andalusië, midden in de natuur van Zuid Spanje. Dichtbij de luchthavens Sevilla en Málaga. In totaal zijn er 9 slaapkamers, waarvan er twee een gezamenlijke ingang hebben en de douche delen. De overige 7 slaapkamers zijn allemaal met eigen badkamer en zitje. Alle kamers hebben hun eigen sfeer en thema en zijn prachtig gedecoreerd met levensgrote muurschilderingen.

Prijzen B&B als groepsaccommodatie:
Week, zaterdag tot zaterdag, € 2900,-
Weekend, vrijdag tot zondagmiddag € 1100,-
Andere huurperiodes in overleg.
Weekendverhuur alleen mogelijk vanaf begin november tot half april.

Bovenstaande prijzen zijn op basis van minimaal 2 overnachtingen.

Faciliteiten slaapkamers:

• Opgemaakte bedden
• Airco/verwarming
• Handdoeken en badlakens
• Föhn, op verzoek beschikbaar
• Gratis en onbeperkt WiFi

Thuisgevoel
Door een persoonlijk onthaal en aandacht voor elkaar proberen we iedereen een thuisgevoel te geven. ¨Niets moet en alles kan¨ is wat je hier hoog in het vaandel staat.